Gå til indhold
Kunderne udpeger Waoo som Danmarks bedste internetudbyder – for 9. år i træk

Pressemeddelelse -

Kunderne udpeger Waoo som Danmarks bedste internetudbyder – for 9. år i træk

I ni år har det uafhængige konsulenthus Loyalty Group undersøgt internetmarkedet – og lige så længe er Waoo løbet med titlen som den bedste udbyder med de mest loyale kunder.

”I år har Waoo tilbudt danskerne fiberbredbånd i 10 år, så at kunderne kårer os som den bedste udbyder i Danmark for 9. år i træk, er en kæmpe stolthed. Det betyder ikke bare, at vi er danskernes foretrukne bredbåndsløsning, men også at vi har de gladeste og mest loyale kunder i landet – og vores kunder er alfa omega,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo A/S.

Loyalty Groups undersøgelse er gennemført årligt siden 2012, hvor danskernes loyalitet, tilfredshed og holdning til deres internetudbyder er blevet afdækket. Her er i omegnen af 4.700 danske, private internetkunder blevet bedt om at vurdere deres udbyder indenfor bl.a. anbefalingsvillighed, produktkvalitet, image mm. Udbyderen med den bedste overordnede loyalitet kåres som landets bedste.

”Det er en særdeles flot præstation af Waoo at tage førstepladsen 9 år i træk, og det er meget sjældent set indenfor andre brancher. At have de mest loyale internetkunder i Danmark så længe, vidner om ikke bare et godt produkt, hvor kunderne føler, at de får noget for pengene, men også om god kundeservice – det er hele kundeoplevelsen, der er afgørende,” siger Mikkel Korntved, adm. direktør og senior partner i Loyalty Group.

Waoo har indenfor det seneste år særligt haft fokus på at følge kundernes behov for at levere nye services og produkter i forlængelse af kerneproduktet, som er med til at kunderne kan benytte deres internetforbindelse til fulde og herigennem få den ultimative internetoplevelse.

”Vi ønsker at gøre vores kunders digitale verden nemmere, hurtigere og sjovere, og her er en stabil og lynhurtig internetforbindelse naturligvis helt grundlæggende – for den åbner op for en endeløs række af spændende initiativer og muligheder,” siger Jørgen Stensgaard.

Indenfor det seneste år har Waoo derfor blandt andet lanceret flere streamingpakker, læringsspil til børn samt Smart Home-produkter.

Fakta

  • BrancheIndex Internet udføres årligt af den uafhængige rådgivningsvirksomhed Loyalty Group, og er i 2020 blevet gennemført i marts måned med 4.737 respondenter. I undersøgelsen indgår seks selskaber: Hiper, Stofa, Telenor, Telia, YouSee og Waoo.
  • I 2019 har Waoo haft en år-for-år kundevækst på 14 %, og ved udgangen af marts 2020, rundede fiberudbyderen 400.000 kunder. 1. kvartal af 2020 har desuden budt på 50 % flere bredbåndskunder sammenlignet med 1. kvartal i 2019 – mens antallet af nye TV-kunder er tredoblet i samme periode.

Emner

Tags


Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til vores danskerne. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Waoos produkter på internet, TV, streaming og telefoni leveres af det lokale fibernetselskab, som også står for rådgivning, installation, support og kundeservice.

Se mere på waoo.dk.

Pressekontakt

Waoo PR

Pressekontakt PR kontakt

Relateret materiale